Bedava Dolar Kazanın! Telegram'da Yüzlerce Dolar Kazanma İmkanı Elde Edin! (1 İzleyici)

  • Thread starter ZEDILOX
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 4
  • Görüntülenme : 200

ZEDILOX

Üye
Tarih
12/5/24
Mesaj
3
Yaş
27
Yer
İstanbul
Kredi
30
Sadece Bir Telefon ve İnternetle Telegramda Kripto Madenciliği Yapın, YesCoin İle Para Kazanmaya Başlayın!

Kripto para madenciliğini daha önce duymayan yoktur. Telegram, son zamanlarda kripto ekosistemini oldukça desteklemeye başladı ve NOTCOİN, YESCOİN, BLUM gibi birçok proje sayesinde insanlar yüzlerce dolar para kazanma imkanı elde ediyor. Kesinlikle "Havadan para kazanma" olayı değildir, bir nevi telefonunuzu kullanarak kripto bulut madenciliği yaptığınızı düşünebilirsiniz. Oyun tabanlı bir sistem olsa da arkaplanda kripto para kazanmanıza imkan sağlamaktadır. Aşağıdaki referans linkiyle YesCoin sistemine kayıt olabilirsiniz.
Kesinlikle hiçbir ücret yatırmanıza gerek yoktur! Para yatırmanızı gerektiren bir sistem değildir.

Yakın dönemde YesCoin'in listeleneceği söyleniyor. Bu linkle Telegram'a kayıt olduktan sonra (Telegram'ı bilmeyen yoktur, Facebook veya Instagram gibi bir sosyal medya platformudur kesinlikle güvenilirdir.) Bu link sayesinde YesCoin'e erişim sağlayabilir ve ekrandaki coinleri kaydırarak biriktirebilirsiniz. YesCoin listelenmeye başladıktan sonra yüzlerce dolar elde edebilir, bunları kripto para ağlarında çekip TL'ye dönüştürebilirsiniz.

YesCoin'e Kayıt Olmak ve DOLAR Kazanmaya Başlamak İçin Referans Linki: https://t.me/theYescoin_bot/Yescoin?startapp=r8kE6P

Siz de çevrenizdeki arkadaşlarınızı, insanları davet ederek ekstra kazanç elde etme imkanı yakalayabilirsiniz.
 

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Tarih
20/5/13
Mesaj
1,920
Yaş
39
Kredi
850
Merhabalar evet, ekranda kaydırma yaparak coinleri toplayabilirsiniz. Ayrıca Pac-Man otomatik bot var, bilgisayardan ekranı açık bırakarak da otomatik olarak sizin yerinize bu bot toplama yapabiliyor.
Daha önce böyle sistemler gördüm ancak hepsi ponzi çıktı. Bu coinin listelenme durumu nedir?
 

ZEDILOX

Üye
Tarih
12/5/24
Mesaj
3
Yaş
27
Yer
İstanbul
Kredi
30
Daha önce böyle sistemler gördüm ancak hepsi ponzi çıktı. Bu coinin listelenme durumu nedir?
Ponzi sistemleri yatırım isteyip yeterli parayı topladıktan sonra patlamaya başlıyor, NOT COİN sonrası Yescoin, Blum gibi Binance destekli birçok proje çıktı bunların 2-3 aya kalmadan listeleneceği söyleniyor. Ayrıca yatırım isteyen projeler değil.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top