E-Posta Adresimi Onaylarken Sorun Yaşıyorum (1 İzleyici)

Etkenblog

Üye
Katıldı
Mesajlar
99
Kredi
0
E-posta adresinizi doğrulamak neden bu kadar önemli?
E-posta adresinizi başarılı bir şekilde onaylamazsanız, Twitter'ın bazı özelliklerine sınırlı erişiminiz olur ve aşağıdakiler hakkında e-posta güncellemeleri alamazsınız:

- giriş yapma bilgilerinizi unutursanız şifre sıfırlama bilgileri
- hesabınızın yeni takipçileri
- gelen kutunuzdaki yeni direkt mesajlar

E-postanız varsa, ancak onaylamak için bağlantıyı tıklayamıyorsanız:


Bağlantıyı tıklayamıyorsanız e-postadan tam URL'yi kopyalayıp yeni web tarayıcısına yapıştırın. Aşağıda gösterilen sarı kutudaki Doğrulamayı yeniden gönder bağlantısını da tıklayabilirsiniz. E-postanızı onaylamak için kullanabileceğiniz yeni bir bağlantı göndereceğiz.
Onay e-postasını almadıysanız:


Aşağıdakileri deneyin:

İstenmeyen posta klasörünü veya spam filtrelerini kontrol edin.
E-posta adresinizin hesap ayarlarına doğru girildiğinden emin olun.
Giriş yaparak ve Twitter ana sayfasının en üstünde, sarı nag'de Doğrulamayı yeniden gönder bağlantısınıtıklayarak e-postayı tekrar göndermeyi deneyin.
Birden fazla e-posta adresiniz varsa Twitter hesabınızla başka bir e-posta adresini ilişkilendirmeye çalışın. E-postanın çok büyük alanlara (Gmail, Yahoo veya Hotmail gibi) teslimi daha tutarlıdır.

Yukarıdakilerin hepsini deniyor, ancak yine de e-postanızı onaylayamıyorsanız:


Birkaç gün bekleyin, sonra da Twitter ana sayfasının en üstünde, sarı nag'de 'Doğrulamayı yeniden gönder' bağlantısını tekrar tıklayın. Hesabınızı oluşturduğunuzda hemen e-posta gönderiyoruz; ancak, e-posta sağlayıcınız geçici olarak bizden gelen e-postaları engelliyor veya teslim gecikmiş olabilir.
Son olarak, hesap e-postanızı değiştirmeyi deneyin ve büyük bir alana sahip e-posta kullanın (Gmail, Yahoo, Hotmail vb.).
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top