Satış En İyi Hosting Firması - AnındaHosting İnternet Hizmetleri (1 İzleyici)

LosTTeeN

Üye
Katıldı
Mesajlar
34
Kredi
0
whmcslogo.png


HAKKIMIZDA

Firmamız AnındaHosting İnternet Hizmetleri İnternet servis sağlayıcılığı ve web hizmetleri alanında 2011 yılından günümüze dayanan bilgi ve tecrübemizle 2016 yılının Ocak ayında %100 yerli sermaye ile Sivas merkezde kurulmuş ve faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Firmamız bulunduğu sektörü çok iyi tanımaktadır müşterilerinin ihtiyacını karşılayacak çözümler üretmektedir. Sunucularımız yurtiçi ve yurtdışı monitörler üzerinden 7/24 saat vardiyalı olarak izlenmektedir herhangi bir problemde anında müdahale edilmekte ve problem en kısa sürede giderilmektedir. Firmamıza ait ödeme seçenekleri sitemiz üzerinde yer almaktadır İnternet adresimiz dışındaki banka hesaplarına yapılan ödemelerden firmamız sorumlu değildir. Firmamız siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunmak adına çalışmış olduğu çözüm ortaklarını dikkatli bir şekilde inceleyerek seçmektedir.

Vizyon

Bizim Vizyonumuz bulunduğumuz sektörde en iddialı hizmeti sunmak ve müşterilerimize bu hizmeti en uygun fiyatla sağlamaktadır. Hosting ile ilgili her alanda adımızın geçmesi bu sektörde vazgeçilmez olmaktır.

Misyon

Misyonumuz ise gelişen ve hala gelişmekte olan internet sektöründe siz değerli müşterilerimize kaliteli, güvenli, hızlı ve performanslı hizmeti en uygun fiyatlarda sağlamaktır.


Telefon: 0 850 302 58 42 PBX | Fax: 0 850 302 58 42 | Web: www.anindahosting.com | Email: iletisim[at]anindahosting.com


Kurumsal Bilgilerimiz;

  • Vergi Dairesi: Site V.D
  • Vergi Numarası: 6970276311
  • Ticaret Ünvanı: ANINDAHOSTİNG İNTERNET HİZMETLERİ
whmcslogo.png
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top