Oyun Scripti H5 Mmo Oyun Scripti (1 İzleyici)

DARELL

NoYönetici
Tarih
20/3/21
Yer
GB
H5 MMO Oyun Scripti Satışı – Kendi MMO Dünyanızı Kurun!

Efsanevi bir H5 MMO oyununu hızla kurmak ve yönetmek istiyorsanız, mükemmel bir fırsatla karşınızdayız! Kendi oyun sunucunuzu kurarak oyunculara harika bir deneyim sunabilirsiniz. MMO türündeki bu oyun scripti, özelleştirilebilir yapısı, mobil uyumluluğu ve gelişmiş özellikleri ile size her anlamda esneklik sağlar.

Öne Çıkan Özellikler:

• Açık Dünya: Oyuncular, dünyada keşfe çıkarak, çeşitli bölgeleri ve görevleri keşfederler.
  • MMO Dinamikleri: Çevrimiçi oyuncularla etkileşimde bulunarak savaşlar yapın.
  • Gelişmiş Karakter Özelleştirmesi: Karakterinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirin, yeni yetenekler açın ve zengin özelliklerle geliştirin.
  • PvP ve PvE Savaşları: Diğer oyunculara karşı savaşarak liderlik için yarışın veya PvE (Player vs Environment) görevlerinde zorlukları aşın.
  • Görev ve Etkinlikler: Zengin bir görev sistemi ve dinamik etkinlikler ile oyuncuları sürekli aktif tutun.
  • H5 Uyumluluğu: Mobil cihazlarla tamamen uyumlu, her platformda sorunsuz oyun deneyimi.
  • Admin Paneli: Kolay yönetim için gelişmiş yönetim paneli. Oyun içi ayarları kolayca yapabilir, veritabanı yönetimi ve oyuncu kontrolünü sağlarsınız.

Satın Aldığınızda Sağladığınız Avantajlar:

• Hızlı Kurulum: Kolay kurulum rehberleri ve adım adım talimatlarla hızla oyununuzu başlatın.
  • Destek: Tek seferlik oyun kurulumunda destek sağlanacaktır.
  • Yüksek Performans: Sunucularınızın yüksek performansla çalışmasını sağlayacak altyapı ve optimizasyon.

Fiyat ve Satın Alma Bilgisi:
Bu güçlü H5 MMO oyun scriptini hemen satın alarak kendi oyun dünyanızı oluşturmaya başlayın!
Fiyat: 8.000 TL

İletişim ve Destek:
Telegram: darelltr

Resim1 Resim2 Resim3 Resim4 Resim5 Resim6 Resim7 Gmpanel

Bu konuyı kimler okuyor