VDS %40 indirim! (1 İzleyici)

focus11fr

Üye
Katıldı
Mesajlar
2
Kredi
0
Hostfirmasi.com olarak VDS ürünlerimizde %40 indirim yapmaktayız.İlk ay geçerli %40 indirim fırsatından yararlanmak için "YUZDE40VDS" indrim kodu ile VDS ürünlerinden %40 indirimle yararlanın!

VDS detayları için:
https://www.hostfirmasi.com/vds-sunucu-paketleri.php

Vizyonumuz


Sürekli hızlanarak gelişen internet teknolojileri dünyasında, yeniliklere mümkün olan en hızlı şekilde adapte olarak, hizmet kalitesini arttırmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.


Misyonumuz

Müşterilerimize, etkin ve verimli bir şekilde kullanabilecekleri ürün ve hizmetlerimizi en kalite biçimde sunmak. Müşterilerimize kesintisiz, hızlı ve güvenilir internet hizmeti sunmak ve eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlamak. Kurulduğundan beri sürekli olarak kendini yenileyen Host Firması, özellikle Türkiye'de başka hosting firmaları tarafından da taklit edilmeye çalışılan bir marka haline gelmiştir. Host Firması, dürüst, konusunda uzman, tecrübeli, ve dinamik bir ekipten oluşmakta olup, hızla gelişen internet teknolojileri karşısında ortaya çıkabilecek müşteri ihtiyaçlarına yönelik modüler web hosting çözümleri sunmaktadır.
https://www.hostfirmasi.com
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top