Windows 7 Ultimate ARALIK 2013 TR [ x32] 32 BiT | Tek Link (1 İzleyici)

predators

Üye
Katıldı
Mesajlar
18
Kredi
0
Microsoft-Windows-7-Ultimate-with-SP1-x64-64-bit-RTM-FINAL-5029.jpg


Windows 7 Ultimate ARALIK 2013 TR [ x32] 32 BiT | Tek Link

ÖZET;
Bu Çalışmanın amacı Windows'unuzun orjinal ve kararlı bir şekilde sanki ilk günkü kadar hızlı çalışmasını sağlamaktır.Bunu sağlamak için en son güncellemeleri sisteme entegre ettik ve ortaya çıkan kalıntı dosyaları,artık kayıt defteri hatalarını ve değerlerini sizin için kaldırıp temizledik.Size kararlı ve hatasız bir windows sürümü sunmanın gurunu yaşıyoruz.Bu sistemin size getiriler; en güncel,temiz,kararlı ve sorunsuz lisanslı kullanım sunacak olmasıdır.Ayrıntılarını sunumda bulabilirsiniz.

GÜNCEL,GÜVENLİ,KARARLI...

Hazırlanan sistem 24.12.2013 Tarihi itibariye bütün güvenlik ve kararlılık güncellemelerini içermektedir.

SANAL VE GERÇEK CİHAZLARDA TEST EDİLMİŞTİR...

Sistem sanal makinada,laptop ve masaüstü cihazlarda test edilmiş ve herhangi bir soruna rastlanmamıştır.

C++ KÜTÜPHANESİ TÜMLEŞİK GELİR...

C++ Microsoft Visual Tüm versiyonları (2005,2008,2010,2012,2013)yüklü ve güncel gelir.Uygulamalar ve oyunlar için olmazsa olmaz sistem yapıtaşlarıdır.Sisteme entegre halde güncel bir şekilde gelir.

EN GÜNCEL .NET FRAMEWORK DENEYİMİ...

.NET Framework 4.5.1 Bir çok programın altyapısını oluşturan bir bileşendir.Günümüzden sistemin olmazsa olmaz yapıtaşıdır.Güvenlik ve kararlılık güncellemeli hali sisteme gömülü olarak gelmektedir.

HATASIZ OYUN DENEYİMİ!

Bilgisayarınızın görüntü performansını arttırmak için gerekli olan DirectX yazılımının son versiyonudur.Eski sürümler dahil bütün .dll dosyaları entegre edilmiş ve güncellenmiştir.Günümüzün vazgeçilmezi olan DirectX'siz oyun oynamak pek mümkün değil.

DAHA HIZLI EXPLORER...

İnternet Explorer'in en stabil 11. sürümü güvenlilik ve kararlılık güncellemeli haliyle hizmetinizde.HTML motoru ve diğer birçok geliştirilmiş yetileriyle daha güçlü!

ZAMANDAN TASARRUF...

Sistemin size kazandıracağı en büyük özelliği zaman olacaktır.Sizin için en mükemmel ve en sade, hatasız Windows deneyimini geliştirdik.

REKLAMSIZ,HATASIZ,TERTEMİZ...

Tamamen kişisel sistemini hazırlamanız için hazırlanan sistemde herhangi bir reklam veya bozulmuş bir tek bileşen bulamazsınız.Güncel,hızlı ve sade sistemin tadını çıkarın!

ORİJİNAL WİNDOWS DENEYİMİ...

Yapılan performans ayarları sayesinde genelde kullanıcıların güncelleme sonrası sistemin yavaşlamasından dair şikayetleri artık son buluyor.Yapılan kararlılık ayarları sizi memnun edecek ve en güzel yanı ise bu ayarlar yapılırken sistem bileşenlerinin korunmasıdır.Güle güle kullanın!

SİZLER İÇİN TEMİZLEDİK...
Windows güncelleme sonrası arkasında birçok gereksiz dosya ve regedit kalıntısı bırakır.Bunlar fazlalıktır.Sistemde gereksiz yer kaplarlar.Fakat uygulanan yöntemlerle sisteminiz MSDN sürüm gibi kararlı çalışacaktır.Bütün güncellemeler sisteme gömülmüştür ve sistemde hiçbir şekilde kalıntı dosya bırakılmamıştır.

DİSKTE AZ YER KAPLAR...

Piyasada bulunan onlarca Güncel MSDN sürümünden daha az yer kaplayan sürümdür.Nasıl mı? Çünkü piyasadaki bütün güncel MSDN sürümlerinden diskte daha az yer kaplar.Elbette ki HİÇBİR bileşen yahut program çıkartılmamıştır.Temizlik sonucu elde edilen kazanımdır.Temizlik güzel şey,değil mi?

KARARLI...

Sistemin kararlı olmasını sağlayacak bütün işlemler itinayla yapılmış ve bu işlemler sırasında Orjinal Windows dosyalarına asla dokunulmamıştır.En hızlı,kararlı Windows deneyimine hazır mısınız?

ve WİNRAR 5 KULLANIN...



DOWNLOAD LİNKLERİ:

32ARAULT.iso download for free on file share letitbit.net
Скачать файл 32ARAULT.iso. Скачать беÑплатно и без региÑтрации Ñ TurboBit.net
http://terafile.co/9797070f5453/32ARAULT.iso
32ARAULT.iso (2,76 GB) - uploaded.net


5_zps5567746e.png

1_zps0c166041.png



 

onila

Üye
Katıldı
Mesajlar
1
Kredi
0
bende windoes 7 kullanıyorum..
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top