Öneri İnternetten Satabileceğiniz 10 Egzotik Ürün Çeşidi (1 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
141
Yaş
30
Kredi
430
İnternetten satış giderek popülerleşiyor. Bazıları için tam zamanlı iş olabildiği gibi bazıları için de ek gelir sağlayabiliyor. Ama herkesin sattığı ürünleri satmak zor olabilir. Çok fazla rekabet var ve büyük firmalar çok daha ucuza satış yapabiliyor. Dolayıyla bazı özgün seçenekler daha iyi gelir getirebilir.

Az olan şeyler daha kıymetlidir. Aynı şekilde yüksek kalite ürünler için meraklıları para ödemeye hazırdır. Herkeste bulunmayan bir şeyi satarak markanızı da daha önemli hale getirirsiniz. Küçük ya da büyük bir işletme olmanız önemli değildir. Önemli olan kaliteli ve az bulunur bir şeyi satıyor olmanızdır.

1.Matcha Çayı


Japonların dünyaca ünlü çayı sağlığa da çok faydalıdır. Çay olarak tüketilmesinin yanında çok fazla tarifte de kullanılıyor. Küresel bir fenomen olmuş bu ürün size çok satış yaptırabilir.

2.Doğal Sabun


Zeytin yağı sabunundan lavanta sabununa kadar çok sayıda seçenek var. Özellikle güzellik için kullanılırlar. Ve kozmetik ürünlerinden çok daha ucuzdurlar. Verebileceğiniz en iyi hizmetlerden diyebilirim.

3.Lolita Elbiseleri

Japon Lolita modası dünya çapında bir alt kültürdür. Ne yazık ki bu elbiseleri Türkiye’de bulmak pek kolay değil. Sektörde öncülerden olabilirsiniz. Nihayetinde Lolita Stili tamamen bir çılgınlık halini almıştır. Kendi içinde çok fazla alt türü vardır. Dünya’da Lolita çay partileri ve buluşmaları yapılmaktadır.

4.Doğal Yağlar

Doğal güzellik için harika bir yoldur. Çoğu kozmetik ürününün yerine doğal yağlar kullanılabilir. Krem, deodorant ya da parfüm olarak kullanılmaya uygun yağlar vardır. Argan yağı, Macadamia yağı ya da Hindistan cevizi yağı gibi ürünleri satabilirsiniz.


5.Kawaii Ürünleri

Kawai Japonya’da başlamış bir akımdır. Tatlı veya şirin anlamına gelmektedir. Kıyafetten aksesuara çok sayıda Kawaii ürünü vardır. Hedef kitlesi genelde genç kızlardır. Bu kadar güzel ürünleri satmakta çok zorluk çekmezsiniz.

6.Kolombiya Kahvesi

Kahve en çok tüketilen içeceklerden bir tanesidir. Ama yüksek kalite talep edenlere özel hizmeti sunmak iyi bir fikir olabilir. Yüksek kalite Kolombiya kahvesinin çok fazla hayranı vardır. Yurt dışında toptan satış yapan firmalardan kolayca ürün tedarik edebilirsiniz.

7.Güney Kore Güzellik Ürünleri

Dizi, film ve müzik endüstrisinde Güney Kore uluslararası bir başarı kazandı. Buna bağlı olarak Güney Kore hayranlarının sayısı sürekli artıyor. Güzellik sektöründe de bunun etkileri var. Güney Kore güzellik markaları bir hayli tercih ediliyor.

8.Reçine Yüzükler

Kolay tedarik edilebilecek, şık, doğal ve uygun fiyatlı reçine yüzükler en iyi seçeneklerden bir tanesi diyebiliriz. Renk tercihleri ile çoğu kıyafete uygunlar.

9.Hasır Çantalar

Hasır çantalar özellikle yaz aylarında çok kullanılır. Çok sayıda çeşidi vardır ve pek çok tarza uygundur. Fiyatlarının uygun olması bir diğer avantajdır. Süslemelerle çok şık bir hale getirilirler. Yaz şıklığı için tercih nedenidirler.

10.Etnik Kıyafetler

Etnik modanın dünya çapında severleri vardır. Bandana, elbise ve şal satışı yapabilirsiniz. İyi ürünler sunduğunuzda müşteriler kendiliğinden size gelecektir.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top