Google Chrome Lastpass Eklentisi (1 İzleyici)

  • Thread starter Chef
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 0
  • Görüntülenme : 1K

Chef

Üye
Katıldı
Mesajlar
55
Yaşadığın yer
İstanbul
Kredi
0
Merhaba arkadaşlar , forum üyelikleri vs. şifrelerinizi kaydedebileceğiniz bir eklentiden bahsedeceğim.Önceleri bu konuda paylaşılmış ancak pek açıklayıcı olmamış.

Eklentinin Amacı nedir ?

LastPass - Password Manager, Form Filler, Password Management adresinden bir üyelik alıyorsunuz a @ b . com mail adresi ve bir şifre belirliyorsunuz.

Ardından eklentiyi google chrome web store bölümünden yüklüyoruz.Eklentiyi kurduktan sonra giriş yapmanızı isteyecektir , lastpass'ın sitesine üye olduğumuz E-mail ve şifre ile giriş yapıyoruz.

Artık her giriş yaptığımız form alanlarında Siteyi Kaydet - Bu site için asla gibisinden üst alanda bir bar belirecek , bilgileri kaydetmek istediğimizde şöyle bir ekran ile karşılaşacaksınız.

Ga0gp.jpg


Otomatik giriş yapmak istemiyorsanız eğer , form alanlarını otomatik olarak doldurulmuş şekilde olacaktır.

qDo0U.png


Seçeneklerde belirtildiği gibi isterseniz eğer lastpass'ın siteye girdiğinizde otomatik giriş yapmasını sağlayabilirsiniz kayıt ettiğiniz giriş bilgileri ile.

Tarayıcı'nın Şifre Kaydetme Özelliği ile Arasındaki Fark Nedir ?

Lastpass bilgileri webserver üzerinde tuttuğu için , yaşanabilecek donanımsal sorunlarda vs. veri kaybına uğrayabilirsiniz haliyle hatırlama bilgilerinide kaybetmiş olacaksınız.

Lastpass ile ise sadece eklentiyi yükleyip lastpass giriş bilgileriniz ile birkez giriş yapmanız , sonrasında bütün bilgileriniz'i kurtarabileceksiniz.

Eklentiyi Google chrome için buradan indirebilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top